Ceremóniamester árak

Ceremóniamesterség tiszteletdíj listaára

A pályakezdő, saját mikrofon nélküli ceremóniamesterek 100-150 ezer forint közötti összeget kérhetnek, míg az aktív gyakorlók árszabása nagyjából 200 ezer forintnál kezdődik. Az Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete és a Digilab.hu közreműködésével egy éveleji reprezentatív felmérés alapján az országos súlyozott átlagos ceremóniamester listaár 2024 év elején 252 850 Ft volt.  

252 850.-

20% "Early Bird" kedvezmény 2025-ös esküvőre

A megnövekedett ajánlatkérésekre való tekintettel megnyitottam a jövő évi naptáram. Ne feledjétek, a szezon mindössze bő 12 hétvégéből áll, így az időpontok hamar elkelnek, mint ahogy eddig is. Korlátozott számban vállalok esküvőket. 3 okból is megéri koránkelőnek lenni, és már most lefoglalni a ceremóniamesteretek. Az egyik ok, hogy többen fognak házasodni, mert az elmúlt két évben az infláció miatt sokan kivártak. Már most célszerű elkezdeni a foglalásokat, ha jó feltételeket és minőségi szolgáltatókat szeretnétek. A második, hogy first minute áron megkapjátok a kedvezményt. (Nem tudni mi várható később...) Harmadik, hogy ráadásul a 2024-es listaárból jár ez a kedvezmény 2025-re, ami így triplán megéri jelenleg. Az ajánlat 2024. júliusában történő foglalással érvényes. (a fennmaradó időpontok erejéig)

 199,999.-

24% "Végső" kedvezmény 2024-es esküvőre

Last minute kedvezményt ajánlok idén házasulandó pároknak, a megmaradt időpontjaim erejéig. Ezen már ne múljon legyen-e megfelelő ceremóniamesteretek esküvőtökre. Így szeretnék Nektek ezzel a felajánlott reklám árral segíteni. Az ajánlat 2024. júliusában történő foglalással érvényes. (a fennmaradó időpontok erejéig)

189,999.-

Duo csomag DJ kollégámmal 2025-re

A tökéletes esküvőhöz nem csak egy kiváló ceremóniamesterre van szükséged, hanem egy profi DJ-re is, hogy a hangulat az egész éjszakát átölelje. Közel fél évtizednyi korábbi közös együttműködés gyümölcseként Jafo DJ kollégámmal kikísérleteztük a legjobb műsorvezetési és zeneszolgáltatási csomagot amellyel biztonságot és garanciát kínálunk a jó lakodalmakra. A párok egy kis kiválasztott csoportjának eddig is elérhető volt ez a duo szolgáltatásunk, azonban 2025-től főként erre a szolgáltatásra fókuszálunk. Részletekről érdeklődj.

Érdeklődj

Instax Mini Gép Bérlés Esküvőre

Fényképezőgép, ami rögtön kiadja a képet. Szokták még Polaroid fényképezőgépnek is a köztudatban hívni, azonban ezt a Fujifilm gyártja már a 21. században. :) Amennyiben most foglalsz le, úgy egy Instax Mini 11 típusú gép bérlését ajándékként biztosítom. A fényképezőgéphez speciális GP ReCyko Pro Photoflash elemeket is hozok. Nektek mindössze a filmről kell gondoskodnotok, ami a Tietek lesz.

Ajándék

Ízelítő a jó hangulatból :)KÉSZEN ÁLLSZ A STARTRA?

Kérlek, hogy töltsd ki adataid lentebb. Ha a választott időpont még szabad naptáramban, akkor 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Köszönöm!

Mit foglal magában az ár?

Szeretnéd, ha életed nagy napján semmire sem lenne gondod, csak élvezni az esküvődet? Ha lenne valaki aki mindent kézben tart, a személyzettől, a vendégeken át, egészen a jó hangulatig? Te csak élvezd ezt a felejthetetlen napot, a többit pedig nyugodtan bízd rám.

Azonban mielőtt részletezném az általam vállalt feladatokat, fontos kiemelnem, hogy a ceremóniamester nem vőfély és vice versa. Habár hasonló feladatkörünk van, a habitusunk és a stílusunk teljesen más. A vőfély népviseletben jelenik meg, mind a stílusában, mind a nyelvezetében a régi hagyományokat eleveníti fel, míg a ceremóniamester a verselést mellőzi, de ugyanúgy irányítja az esküvőt és a lagzit. Azoknak a pároknak érdemes ceremóniamestert (azaz CM-et vagy cerót) fogadnia, akik egy öltönyös, modern műsorvezetőt szeretnének.

VENDÉGEK FOGADÁSA

Kora délután érkezem, a ceremóniát megelőzően egy órával. Segítek a násznépnek akklimatizálódni még a szertartások előtt. Megmutatom a mellékhelyiségeket, és hogy hol frissíthetik fel magukat.

KÖSZÖNTŐESEMÉNYEK LEVEZÉNYLÉSE

A szertartások után a pezsgős koccintás, ajándékátadás, gratulációk vagy épp a vacsora előtti asztalköszöntő beszédek hangulatos felkonferálását is bízzátok ide.

ZENEKAR, DJ, FOTÓS KOORDINÁLÁSA

Legyen szó akár egy esküvői csoportfotó összerakásáról, vagy a DJ-nek a nyitótánc zenéjének indításáról - minden koordináció felelőssége az enyém.

NÁSZNÉP FOLYAMATOS SEGÍTÉSE

A lakodalom helyszínére való érkezésnél segítség az ültetésben, majd egész este folyamán a vendégek jólléte és jókedve a prioritás. Legyen szó akár csak egy kiürült söröskorsóról, amit a személyzet nem vett észre... :) Segítségemmel ismét újra megtelítődik.

ESKÜVŐI JÁTÉKOK LEVEZÉNYLÉSE

Kocsis játék, Házaspárbaj, Vacsorakvíz, Zenefelismerő játék, Tombola... Legyen szó ivós, vagy épp intellektuális játékról, repertoáromban minden szerepel. A játékarzenálom folyamatosan fejlesztem, frissítem, aktualizálom. Sőt, ha megtetszett ismerősöd lagzijában valami huncutság, azt is megcsinálhatjuk.

MENYASSZONYTÁNC, VŐLEGÉNYTÁNC LEVEZÉNYLÉSE

Az est folyamán sok táncos program lesz. (Ha kéritek, mert manapság semmi nem kötelező). Kezdve a nyitótánctól, a menyasszonytáncon át, a gyertyafény keringőig. Koordinálását és a násznép ovációját bízzátok ide.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, lépjünk kapcsolatba, hogy megbeszélhessük a részleteket. Kölcsönös szimpátia esetén a szerződést is minél előbb meg tudjuk kötni, így amint lehet, leveszem a vállatokról ezeknek a szerepköröknek a terhét.

3 csapda, amibe ne ess bele, ha spórolni akarsz

Ne a család barátja legyen a cm

Sokakban felmerül a kérdés, miért nem kérjük meg a Pistit, hogy ő legyen a mikrofonnál és terelje a népet. Őt mindenki szereti, és ráadásul rengeteget spórolhatunk vele! - Ez az egyik legnépszerűbb csapda, amibe a párok beleesnek. Hiába nem szokott ez a barát sokat inni, és jól beszél, ráadásul fel is ajánlotta a segítségét, gondoljátok át még egyszer. Ha ez mind igaz is, még akkor is nagyon könnyen káoszba fulladhat az este. És ha mégis lámpaláza lesz a közel száz fős vendégsereg láttán? Vagy nem lesz elég tekintélye, hogy a násznépet rendre intse, ha netalán egy már kevésbé szomjas rokon kicsit nagyhangú vagy tolakodó lesz? Mit történik akkor, ha véletlenül elfelejt egy fontos programpontot? Kimarad a menyasszonytánc? Vagy egyszer csak megjelenik a torta minden felkonferálás nélkül? Arról nem is beszélve, ha folyamatos csúszásban van a program, és tapasztalat híján nem tudja, hogyan hozza rendbe a dolgokat, akkor ki fog segíteni? Így már nem is hangzik olyan jól, ez a tuti spórolási tipp, ugye? Egy tapasztalattal rendelkező ceremóniamester mindent kézben tart, és ha valami váratlan esemény történik, könnyen megoldja, valószínűleg a vendégek nagy része észre sem veszi, hogy valami nem az eredeti terv szerint ment.

A Ceremóniamester nem DJ

Bár gyakran láthattok ajánlatokat, hogy egyes ceremóniamesterek egyben DJ-k is, ne dőljetek be nekik. Csak a több pénzre utaznak! Mind a két feladat egy-egy teljes ember erejét kívánja meg. Az esküvő előtt még akár juthat ideje mindenre, de a lagziban hogyan fogja egyszerre a zenét válogatni, esetleg megállítani, ha közben épp valami egyéb megoldani való adódik? A DJ-nek is néha el kell látogatnia a mosdóba, vagy egy üdítőt elfogyasztania. Arról nem is beszélve, hogy dalokat kell választania, hangerőt szabályozni, vagy átkeverni, ha a násznép tetszését valami nagyon nem nyerte el. Emellett hogyan jutni ideje folyamatosan koordinálni az este programját? Gondolom ti sem szeretnétek, ha 10-20 percig csak úgy menne magától a zene, amíg a DJ-tek épp máshol van, ráadásul ez számos alkalommal lejátszódna az este folyamán. Ezek a kisebb bakik könnyen a program elcsúszásához vezetnek. Arról nem is beszélve, hogy sokkal nagyobb lenne a feszültség, pedig egy stresszmentes, örömteli esküvőt terveztek.

A szertartásvezető sem jó ceremóniamesternek

A jó szertartásvezető nem ceremóniamester, mivel mind a két szerep fontos, egyedi része az esküvőnek. A szertartásvezető az anyakönyvvezető alternatívája, a fogadalomtételt vezeti le egy kicsit szabadabb légkörben. 

A ceremóniamester, mint ahogy már fentebb írtam, az esküvő ikonikus része.

Ő garantálja, hogy minden gördülékenyen menjen és a násznép örömmel ünnepeljen veletek. Nem jó ezeket a szerepeket sem egybemosni, mert mindkét személy könnyen hitelét vesztheti ezáltal. Képzeljétek csak el azt az illúzióromboló pillanatot, hogy a szertartásvezető az ünnepélyes és megismételhetetlen ceremónia után hirtelen átöltözik és elkezd utasítgatni a vendégeknek hogy mit csináljanak.


Tökéletes nap...

Mert annyi jó dolog történt. Élmények. Találkozások. Beszélgetések. Új dolgok. És élvezem. Jól érzem magam. De mégsem ezektől tökéletes. A nap legszebb pillanata az, amikor csoda történik. Megmagyarázhatatlan csoda. Az, amikor az egyik lélek megérinti a másikat... amikor mosolyt tud csalni az arcodra, megnevettet, és érzem, ahogy szívedben felenged a jég, múlik a feszültség. Igen, ez. Ez a nap legcsodásabb, legszebb pillanata. Titokzatos csoda. - Csitáry-Hock Tamás


AJÁNLATKÉRÉS

Kérlek, hogy töltsd ki adataid lentebb. Ha a választott időpont még szabad naptáramban, akkor 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Köszönöm!