Ízelítőként a fentebbi fotógalériát jobbra balra tudod lapozni telefonodon ujjaddal, számítógépeden nyilak segítségével. Az adott képre rákoppintva, majd mobilod oldalra forgatva pedig teljes képernyőben is megnézheted galériám. De az izgalmak, a videók lentebb kezdődnek!


Klipek

Minion tánc

Saját szerzeményű modern játék, ami 2020-as szezonban debütált immáron több lagzin is óriási sikerrel. Névadója a nyereménye is egyben, egy eredeti Minion plüss. Röviden a klasszikus székfoglalós játék inverze. :)

A játék menete: Egymásnak dobálva a plüssfigurát a zene megállta után mindig az esik ki, akinél épp a figura van. Végül csak egy maradhat, aki meg is nyeri viszont a plüsst. Szeretem, ha a nyeremény jó helyre kerül, így a videóban egy kisfiúnak kétszeri esélyt is adtunk a nyerésre.


Pálinkakvíz

Egy izgalmas, interaktív játék amin a teljes násznép szórakozhat. Remekül el lehet vele ütni az üresjáratokat mint pl. a tortázási szünet. Vagy ha csak épp üres a táncparkett. 15 felespohár a játék eszköze. Ebből 10-ben pálinka van, 5-ben víz. Azonnali, kifejtendő kérdéseket teszek fel a kijelölt játékosoknak. A kérdésekre rá kell vágni a helyes válaszokat (Pl: Hol ismerkedett meg az ifjú pár). Ha eltalálja a válaszadó, akkor megússza az ivást. Ha hibázik, választania kell egy pálinkát. Azonban Fortuna kereke még itt is közrejátszhat, hiszen lehet víz is a pohárban. Addig rotálom a játékosokat, amíg valaki jó választ ad. Általában a végére valaki mindig el szokta találni.


Koordinálás

A templomi teendőktől kezdve a lagzin át, majdnem a buli végéig. Legyen akár csak egy visszaszámlálás a csokordobáshoz, vagy bármilyen fontos információ közléséhez a Nagy Nap folyamán. Letisztultan, sallang mentesen, minden fontos információt közlök az este folyamán a násznéppel. Mellébeszélések helyett információt adok át, így továbbra is Ti lesztek az este főközpontjában! Segítek mindenkinek, hiszen ez a dolgom. Helyettetek is aggódom.


Házaspárbaj Játék

Esküvők, lakodalmak kedvelt játéka a mister és missis játék. Ennek az esküvői játéknak az a lényege, hogy kiderítsük, mennyire ismerik egymást a fiatalok. Úgy gondolom, legalább a jegyesség ideje alatt volt idejük egymást, egymás múltját és jövőbeni terveit, vágyait megismerni.

Ahogy ismerheted még ezt a játékot: cipőemelgetős játék. Többen házaspárbajnak hívják, ugyanis pár évvel ez előtt az egyik hazai tévécsatornán Házaspárbaj címmel celeb párok versenyeztek egymással és ebben a műsorban volt egy blokk, ami ez a Mr & Mrs játék volt. Az eredeti Mr & Mrs játék egyébként nagy sikerű tévéshow volt, amit 1964-1988 között sugárzott egy angliai tévécsatorna.


Kocsis Játék

Egyik talán legjobb hangulatú mesélős játék! Válasszunk néhány vállalkozó szellemű vendéget, illetve az ifjú párt és az örömszülőket. Mindenki egy karaktert képvisel. Nagyobb térre párban helyezzünk ki székeket, ahova a karakterek ülhetnek. A két hátsó szék mondjuk a két hátsó kerék, aztán előtte a kocsis, az előttük a lovak...stb. Aki pedig meghallja , hogy karaktere nevét, annak fel kell állni. Ha nem veszi észre, hogy kimondták, vagy idő előtt feláll, akkor inni kell pár kortyot! A mesében egy mondaton belül szinte valamennyi karaktert meg lehet említeni, és biztos hogy valaki elrontja. A játék végére a vőlegénynek már biztos jó hangulata lesz:)Meghitt Tortavágás

A torta felvágása az esküvői fogadás egyik várva várt pillanata. Ez az ifjú pár első kenyértörését szimbolizálja, és ugyanakkor bizonyítja, hogy támogatni és táplálni fogják egymást.

A fogadás stílusától függően az esküvői torta felvágása történhet korábban vagy az est végén. A pár felvághatja a tortát korán, a vacsora után, így az esküvői torta a menü része lesz és lehet fogyasztani a többi ennivalóval egy időben. Amennyiben a fogadás egy többfogásos vacsora, a torta nem lesz felvágva egészen addig, amíg minden fogást fel nem tálaltak és az ifjú pár el nem táncolta első táncát. Ezt a pillanatot jelezheti a DJ egy bejelentéssel vagy újra berakhatja az első tánc zenéjét bátorítva a vendégeket, hogy gyűljenek a torta köré képeket készíteni. 


Zenefelismerő játék

Ahogy a neve is sugallja, ennek a játéknak a lényege, hogy a zenekar (vagy DJ) harminc másodpercet játszik be egy közismert slágerből.

A jelenlévőket asztal szerint csapatokra osztjuk, és az a csapat nyer, aki legelőször kiabálja be a szám címét. Tökéletes játékos felvezetése volt a menyasszonytáncnak!


Limbózás

A Hungária dalban ez az úgynevezett "hintó". A "limbózás" egyfajta ügyességi játék-tánc, a videóban is látható, amikor egy vízszintes rúd alatt kell hátrahajolva áttáncolni. A rudat egyre alacsonyabbra teszik és az a győztes, akinek a legmélyebbre helyezett pozíció alatt sikerül átmenni anélkül, hogy a rúd leesne vagy ő hanyatt. Lagzikon általában jelképesen csináljuk, hogy mindenki átférjen alatta... :) A hangulatot mindig fokozza. Aki csinálja felpezseg, aki ülve nézi, az pedig általában videózik és közben nevet. Egy erre való léc mindig van nálam, nektek csak kérnetek kell.


Teljes Esküvői Vlogok

Abi & Andris - 2020.7.30 - Csütörtök 

Deák Udvarház

Egy rendhagyó hétköznapon megtartott lakodalom, így én is egy vidám öltözékben érkeztem hozzá. Gyönyörű napsütéses időjárásunk végett kinti szertartással kezdtünk. Majd bementünk hűsölni, megvacsorázni. Ezt követően a násznép nagyon kérte a kocsis játékot, így közkívánatra azt is besűrítettük az amúgy is pezsgő programba. A nyitótáncot buborékokkal tettük látványossá. Az ifjú pár átöltözés után meglepetésként verses fogadtatásban részesült. A menyasszony helyett pedig a vőlegényt rabolták el.

Kitti & Tomi - 2020.8.21 - Péntek

Halászkert Étterem

Lakodalom esküvő nélkül? Miért is ne? Az ifjú pár még a karantén alatt egybekelt, azonban most megragadták az alkalmat az ünneplésre is. Egy rövid lánykikéréssel megfűszerezve. Lagzi Dunára való kilátással, Vácott. Vonatozás közben meg is csodáltuk együtt a folyó szépségeit.

Viki & Csabi - 2020.9.4 - Péntek

Event Garden

Emlékszem Sopronban... Viki és Csabi lakodalmában... :) Ha még nem láttál homokceremóniát, a 8. percnél testközelből megtekintheted "rejtett" kamerás felvételként a tanú által közvetítve. Legújabb játékom, a Minion tánc is itt debütált a videó végén fináléként. 

Ili & Tomi - 2020.9.12 - Szombat

Millenium 1 rendezvényhajó

Az idei év legkülönlegesebb esküvőhelyszíne volt Ili és Tomiéké. Hajókerék mintás ingemben napnyugtakor fedélzetre szállás után a lakodalom kapitányaként szórakoztattam a násznépet. Jó matrózokhoz híven fogytak is a felesek kocsik játék közben. :)) Éjféli vacsora közben pedig megcsodálhattuk Budapest szépségeit a Duna vizéről.

Szandi & Attila - 2020.10.10 - Szombat

Kincsem Lovaspark

Magyaros "country" hangulat, és rengeteg jóbarát. Ez a két dolog jellemezné leginkább Szandi és Attila nagy napját, akik hintón érkeztek meg egészen az oltárig. Jafo DJ kollégám (akivel van egy közös ajánlatunk is) pedig mindig négyzetre emelte azt a pluszt, amit én is beleviszek az esküvőbe.

Tetszenek a szerepléseim?

FOGLALJ LE ESKÜVŐDRE MÉG MA