Konferálás

A templomi teendőktől kezdve a lagzin át, majdnem a buli végéig. Legyen akár csak egy visszaszámlálás a csokordobáshoz, vagy bármilyen fontos információ közléséhez a Nagy Nap folyamán. Letisztultan, sallang mentesen, minden fontos információt közlök az este folyamán a násznéppel. Mellébeszélések helyett információt adok át, így továbbra is Ti lesztek az este főközpontjában! Segítek mindenkinek, hiszen ez a dolgom. Helyettetek is aggódom.

Házaspárbaj Játék

Esküvők, lakodalmak kedvelt játéka a mister és missis játék. Ennek az esküvői játéknak az a lényege, hogy kiderítsük, mennyire ismerik egymást a fiatalok. Úgy gondolom, legalább a jegyesség ideje alatt volt idejük egymást, egymás múltját és jövőbeni terveit, vágyait megismerni.

Ahogy ismerheted még ezt a játékot: cipőemelgetős játék. Többen házaspárbajnak hívják, ugyanis pár évvel ez előtt az egyik hazai tévécsatornán Házaspárbaj címmel celeb párok versenyeztek egymással és ebben a műsorban volt egy blokk, ami ez a Mr & Mrs játék volt. Az eredeti Mr & Mrs játék egyébként nagy sikerű tévéshow volt, amit 1964-1988 között sugárzott egy angliai tévécsatorna.

Kocsis Játék

Egyik talán legjobb hangulatú mesélős játék! Válasszunk néhány vállalkozó szellemű vendéget, illetve az ifjú párt és az örömszülőket. Mindenki egy karaktert képvisel. Nagyobb térre párban helyezzünk ki székeket, ahova a karakterek ülhetnek. A két hátsó szék mondjuk a két hátsó kerék, aztán előtte a kocsis, az előttük a lovak...stb. Aki pedig meghallja , hogy karaktere nevét, annak fel kell állni. Ha nem veszi észre, hogy kimondták, vagy idő előtt feláll, akkor inni kell pár kortyot! A mesében egy mondaton belül szinte valamennyi karaktert meg lehet említeni, és biztos hogy valaki elrontja. A játék végére a vőlegénynek már biztos jó hangulata lesz:)


Meghitt Tortavágás

A torta felvágása az esküvői fogadás egyik várva várt pillanata. Ez az ifjú pár első kenyértörését szimbolizálja, és ugyanakkor bizonyítja, hogy támogatni és táplálni fogják egymást.

A fogadás stílusától függően az esküvői torta felvágása történhet korábban vagy az est végén. A pár felvághatja a tortát korán, a vacsora után, így az esküvői torta a menü része lesz és lehet fogyasztani a többi ennivalóval egy időben. Amennyiben a fogadás egy többfogásos vacsora, a torta nem lesz felvágva egészen addig, amíg minden fogást fel nem tálaltak és az ifjú pár el nem táncolta első táncát. Ezt a pillanatot jelezheti a DJ egy bejelentéssel vagy újra berakhatja az első tánc zenéjét bátorítva a vendégeket, hogy gyűljenek a torta köré képeket készíteni. 

Zenefelismerő játék

Ahogy a neve is sugallja, ennek a játéknak a lényege, hogy a zenekar (vagy DJ) harminc másodpercet játszik be egy közismert slágerből.

A jelenlévőket asztal szerint csapatokra osztjuk, és az a csapat nyer, aki legelőször kiabálja be a szám címét. Tökéletes játékos felvezetése volt a menyasszonytáncnak!Tetszenek a munkáim?

FOGLALJ LE ESKÜVŐDRE MÉG MA