Miért érdemes autót bérelni esküvőre?

2020.08.21

Autóbérlés esküvőre

Az esküvők megszervezése már magában is hatalmas feladat, még akkor is, ha egy hivatásos esküvőszervezőre bízzátok a legidőigényesebb tennivalók nagy részét, ezért bátran ajánljuk, hogy béreljetek autót az esküvőtökre. Az esküvői autó és sofőrje nem csak egy látványos plusz elem, hanem egyben praktikus is. Az alább sorra vesszük azokat a szempontokat, amik segíthetnek dönteni az autóbérlés kérdésében.

Miért érdemes autót bérelni esküvőre?

Bár a rokonság vagy a barátok egyik tagjának az autóját is használhatnátok, egy, az esküvő tematikájába beleillő, kevésbé hétköznapi autó sokat dob már a látványon is. A vendégsereg először a hófehér limuzint fogja megpillantani, csak ezek után lát titeket kiszállni a luxus-csodából.

Az esküvői autókölcsönzők révén garantált, hogy egy kívül-belül tiszta, modern és kényelmes luxusautóban érkezhettek meg a házasságkötés és a lagzi helyszínére. Arról nem is beszélve, hogy sokkal gondtalanabbul telhet a Nagy Nap, ha az autó és a sofőr kérdést egyben letudjátok, és egy profi kezébe adjátok a feladatot.

Milyen autót béreljetek az esküvőtökre?

Az esküvői autó nem csak egy közlekedése eszköz, hanem látványelem is. Sokan fehér vagy fekete limuzint bérelnek, de más, az esküvő színvilágába vagy témájába beleillően akár egy feltűnőbb színű modellt vagy akár egy veterán autót is választhattok.

Szín, méret és autómárka

Az esküvői autók fontos tulajdonsága, hogy mind a színükkel, mind a márkájukkal beleillőek legyenek az általatok megálmodott tematikába. A modern luxusautók körében a fehér és a fekete színűek dominálnak, de akár speciálisabb igényeknek megfelelő autót is találni.

A márkák népszerűségét tekintve a limuzinok között számos márka közül válogathatsz (Hummer, Mercedes, Ford, Chrysler, Cadillac), de emellett más, felső kategóriás BMW és Mercedes modellek is népszerűek. A veterán autók közül egy Bentley, Ford T modell vagy Panther tökéletes választás lehet azoknak, akik egy évszázadot vissza szeretnének röpülni az időben. Cabriót csak abban az esetben válasszatok, ha nem kell sok időt az autóban töltenetek, illetve esőmentes és nem túl forró időszakban keltek egybe, mert a menyasszonyi ruha már önmagában is elég meleg, általában jól jön a légkondi nyári időszakban.

Az autó színe és márkája mellett az autó méreteire is érdemes tekintettel lenni. Egyrészt az autóban legyen elég hely, hogy rajtatok kívül a fotós vagy fotósok is elférjenek - erre tökéletes választás egy limuzin, másrészt a ki- és beszállásnál se okozzon nehézséget egy szűk ajtó, ahol a menyasszonynak a ruhája alig fér át vagy összekoszolódhat.

A feldíszített autó

Az autó feldíszítése sem a ti feladatotok lesz, a kívánalmaitokhoz megfelelően, szalagokkal, virágokkal dekorálva érkezik a helyszínre a limuzin, vagy a virágost útba ejtve felveszi az általatok előre megrendelt csokrot.

Profi sofőr

Az autóbérléssel egy sofőrt is kaptok, aki pontos, elegáns megjelenésű és felkészülten érkezik a helyszínre, így könnyedén elnavigál az esküvői helyszínek között.

Minden a menetrend szerint halad

Az esküvőtök profi kezekben van, így minden az előre megbeszélt menetrend szerint halad majd. A parkolás miatt sem kell aggódnotok, ha van ceremóniamesteretek, készséggel segít abban, hogy egy nagyobb limuzinnak is legyen hely a templom vagy az étterem előtt, amikor megérkeztek. Ő akár a nászmenet koordinálásában is tud segédkezni, így gyorsabban és hatékonyabban jut el a násznép is az egyik helyszínről a másikra.