Buborékfújás az esküvőn

2020.09.02

Buborékfújás az esküvőn

Nem szeretnétek konfettit takarítani az esküvőn, esetleg nem is engedélyezi a templom, hogy azt használjátok az oltárt elhagyva? Vagy az élővilágra, elsősorban a madarakra való tekintettel nem folytatjátok a rizsszórás hagyományát, és a rózsaszirmokat sem szívesen választanátok attól tartva, hogy a színes szirmok esetleg megfestik a hófehér esküvői ruhátok? Szerencsére van más opció is. Egyre több esküvőn kap teret a buborékfújás, mint alternatív lehetőség az egybekelt pár megünneplésére. Az alább sorra vesszük, hogy milyen előnyei vannak annak, ha buborékfújást mellett teszitek le a voksotok, és mik azok a dolgok, amikre érdemes figyelnetek.

Adjátok meg az esküvői buborékfújás módját

Széles a választék az esküvői buborékfújók és buborékos edények között. A különféle szív formájú fújófejek és szívecskés dobozok mellett akár pezsgőspohár vagy miniatűr esküvői torta formájút is választhattok. Az esküvői hangulatot biztosítva egy-egy ízléses szalaggal körbe kötve könnyen beilleszthető bármilyen tematikába.

Ha egy kis extrát is akartok, akkor a buborékfújókat fel is címkézhetitek a nevetekkel és az esküvő dátumával is. Itthon is számos formájú buborékfújó beszerezhető, de akár online (pl. AliExpressről) is olcsón megoldható a vendégsereg ellátása.

Gondoljatok az alternatív felhasználására is

Bár leggyakrabban a rizsszórás helyett, az ifjú pár köszöntésére és ünneplésére használják a buborékokat, akár a nyitótánc, vagy más jelentőségteljes pillanatban is jól mutatnak. Azt is megfontolhatjátok, hogy külön kihelyezve hagyjátok a lagzi idejére, így a násznép bármikor kedvére szórakozhat velük.

Bérelhettek buborékfújó gépet

Ha nagyobb és látványos és kifogyhatatlan buborékokat szeretnétek, akkor érdemes megfontolni a buborékfújó gépet, így a násznép nem fog kifogyni a szuszból, és a fotózáshoz is lesz bőven buborék. Ráadásul még szellősebb időben is odairányíthatók a buborékok, ahol szükség van rájuk.

A gyerekek imádni fogják

Szinte minden esküvőn jelen van legalább egy-két kisgyerek, akiknek így könnyen a kedvükben járhattok. Ki nem szeretne buborékokat fújni?

És ez még nem minden. Esküvői köszönőajándéknak is tökéletes választás, nagy sikert arathat (nem csak) a gyerekek körében.

Az esküvői fotók látványos kelléke

A szappanbuborékokkal az esküvői képeket is könnyen feldobhatjátok, és a fiatalabb korosztály arcára is könnyebb így mosolyt varázsolni. Ez jól jön akkor is, ha kisgyerekek a koszorúslányok, így szinte garantált, hogy mosolygós kép készül majd róluk is - azaz a fotósok is értékelni fogják.

Válasszatok valakit, aki a buborékokért felelős

A násznép fiatalabb tagjai, például a koszorúslányok vagy fiatalemberek sokszor örömmel vállalják el a feladatot, ezzel is fontos részesévé válva a történéseknek. Megkérhetitek őket, hogy például a templomból kilépő vendégek kezébe adjanak egy-egy buborékfújót, így senki sem marad ki. Ha a vacsora helyszínén szeretnétek, például a nyitótáncnál buborékfújást, akkor az is tökéletes megoldás, ha minden ülőhelyhez előre bekészítetek egyet.

Ügyeljetek arra, hogy a buborékok ne színezzék el a ruháitok

Bár az esküvői buborékok többségét úgy reklámozzák, hogy nem árt a ruháknak, ez gyakran a ruha anyagától és nem a keverék összetevőitől függ. Ha buborékokat fogtok használni, próbáljátok ki az esküvő előtt egy anyagmintán, hogy ne élesben érjen meglepetés, ha mégsem igaz a reklámszlogen.

Ezekből is látszik, hogy az esküvői buborékfújás sok extra mosolyt és örömöt vihet az amúgy is fergeteges buliba anélkül, hogy rengeteget kellene takarítani. Jöjjenek hát a buborékok!