Milyen a személyiségem? Azaz milyen embert kapsz, amikor felkérsz egy ceremóniamesteri feladatra?

2020.03.20

ENFP-A

"A "Kampányfőnök" személyiség

A Kampányfőnök személyiségek igazi szabad lelkek. Általában a bulik motorjai, de nem a pillanat öröme és izgalma érdekli őket, hanem a társasági és érzelmi kapcsolatok, amelyeket megkötnek. Elbűvölőek, függetlenek, energikusak és együttérzőek, jelenlétük határozottan érzékelhető bármilyen társas csoportban. A népesség 7 százalékát teszik ki.

Őket elsősorban előrelátó személyiségjegyük formálja. Ez, valamint kíváncsiságuk és energiájuk teszi őket képessé arra, hogy a sorok között olvassanak. Az életet egy nagy, bonyolult kirakónak látják, ahol minden mindennel összefügg. Az Analitikusokkal ellentétben azonban - akik az életet intrikák szisztematikus sorozatának látják - a Kampányfőnökök az érzelmek, együttérzés és titokzatosság prizmáján keresztül nézik a világot, és minden mögött valami mélyebb értelmet kutatnak.

Sok más típus találja ellenállhatatlannak ezeket a tulajdonságokat, és ha egy Kampányfőnök típusú ember olyan ügyet talál, amiben fantáziát lát, energiája miatt könnyen reflektorfénybe kerülhet, ahol társai vezetőt, esetenként gurut látnak benne."