Esküdj okosan, tervezz az Időképpel!

2020.05.04

Ismeritek ezt az esküvői IDŐJÁRÁS dátum választó kalkulátort? Segít kiválasztani azokat a napokat, amikor jó eséllyel szép idő lesz. 😃

A legtöbb nő már gyermekkorától kezdődően esküvőjét tervezgeti, de idővel a férfiak fantáziáját is megmozgatja egy-egy egyedi ötlet, hogy mivel lehetne feldobni a menyegzőt. Egy kérdés azonban mindig mindenkit foglalkoztat: vajon milyen idő lesz majd a nagy napon? Szelíd napsugarak ölelésében folyhat a fotózás vagy esernyővel kell megóvni a menyasszony ruháját? Kültéri helyszín esetén szükség lesz sátorra, fűtésre vagy annyira kellemetlen idő lesz, hogy inkább érdemesebb bevonulni egy terembe?


A kérdések sora végtelen, de egy biztos: a párok boldogsága nem az időjárás jellegétől függ, hanem attól, hogy mennyire készültek fel az adott helyzetre. Hiszen tudjuk: nincs rossz idő, csak rossz öltözék. Ne hagyjuk hát, hogy esősebb nap kedvünket szegje, inkább készüljünk fel időben a lehetőségekre!

Ehhez próbál most az időkép.hu segítséget nyújtani azoknak a pároknak, akik esküvőjük szervezésébe kezdtek. Sorra vették az elmúlt 10 év minden egyes napját, s a rendelkezésükre álló időjárási információkat egy könnyen lekérdezhető, egyedi rendszerbe gyúrták össze, ami megkönnyítheti a szervezést, az időpont kiválasztását.


Mit rejtenek a csillagok, avagy mit tudhatsz meg a kiválasztott napról?


Azt, hogy az adott napon az elmúlt tíz évből mennyi volt napos, hányszor esett az eső vagy épp dörgött az ég, illetve információt kaphatsz az adott nap hőmérsékleti viszonyairól - avagy arról, hogy átlagosan tekintve jó vagy rossz idővel szolgált-e aznap a természet.
Persze ne feledjük, ezek csak statisztikai adatok, az, hogy egy adott napon az elmúlt 10 évben mindig esett az eső, semmiképp sem garantálja azt, hogy most is fog. Az adatok minden esetben tájékoztató jellegűek.