Miért egyből az árra vagyunk kíváncsiak?

2020.03.03

Sok érdeklődést kapok, és van hogy egyből a "lényeget" az árat kérdezik. Nyilvánvalóan az ár tényezője nagyon fontos, azonban szerintem fontosabb, hogy megtudd előtte, hogy mit (és kit!) is kapsz azért a pénzért. 

Ezért, ha komolyra válik az érdeklődés, akkor javasolt egy megbeszélésre összeülni. Szeretem személyesen, egy jó hangulatú kávézóban tartani, ahol akár le is tudunk szerződni ha minden jól megy.

 De a mai modern technológia lehetővé teszi már a videós chatet is, ahol "szinte" egy személyes találkozó hangulatát fel lehet idézni. Az életben minden egy áramlás, ezért van a "Folyik a víz a Duna mentén" mondás is.

 Ezért érdemes ebbe belekerülni, és egyeztetni, mielőtt az árról esne szó. Én mindenkinek megmondom, hogy pénzen nem veszünk össze... Természetesen ha nagyon kell, elmondom azonnal is az árat, azonban van aki ilyenkor elzárja a lehetőséget inkább, majd esküvő előtt két héttel jön rá, hogy mégis kellett volna egy ceremóniamester. 

Kaptam már olyan levelet is, aki fél hónappal a nagy napja előtt jött rá erre. Nem tudtam elvállalni, mert mással időközben már leszerződtem. 

Ez még a jobbik eset.

 A rosszabbik, ha esküvő után jön rá valaki, hogy mégis kellett volna egy ceremóniamester. A mottóm: "Embert válassz, ne árat!"