Esküvői dj és ceremóniamester egyben?

2020.05.13

Dj/Cm egy személyben

Avagy hogyan ne válassz szolgáltatót!

Sokan nem fognak egyetérteni az itt leírtakkal, főleg azok akik ezt csinálják...
Többen pár megkérdezi, hogy létezhet-e esküvői dj. és ceremóniamesterkedést is együtt?
A válaszom minden esetben nem volt és az is marad.
Miért?
A kettő egyben szerintem nettó lehúzás! Vagy ceremóniamesterkedem vagy dj vagyok. A ceremóniamester és a dj. is két egész embert igénylő feladat.
A DJ-nek a DJ pultban a helye. Hangosítsa le a polgári szertartást, keverje a zenét szünet és megállás nélkül, koordinálja a fényeket a buborékfújó gépet, teljesítse a számkéréseket és még sorolhatnánk.

A ceremóniamesternek a terepen a helye a vendégek és az asztalok közt. A ceremóniamester szerves része az esküvőnek, de nem a kulcsfigurája, ezt fontos szem előtt tartani. Ő kommunikál a násznéppel csoportosan és adott esetben külön-külön is. Ő az, aki segíti az esküvői szolgáltatókat, időben előre megbeszélnek mindent a fotóssal, videóssal, dj-vel, helyszínnel, cateringgel, hogy mi mikor következik és hogyan fog történni.
A ceremóniamester a kapocs a pár és az esküvőre érkező szolgáltatók között.
Gondoljatok bele... mikor a pár bevonul akkor a dj/cm odarohan elindítja a zenét majd visszarohan irányítani a násznépet? Vagy két zene között beszalad a konyhára megnézni kész e van már a leves és lehet-e tálalni? Ugye hogy ez nem túl jó ötlet. Nincs annál rosszabb, amikor 50-80-100-120 ember semmit nem tudva a történésekről, információ hiányában össze vissza ténfereg, akár a templomnál, hivatalnál vagy az esküvőhelyszínen. Igen, lehet vele pénzt spórolni de egy jó Cm rövid idő alatt az irányítása alá tudja venni az események folyamát és úgy tud megoldani problémákat, hogy az fel sem tűnik a násznépnek, de sokszor az ifjú párnak sem. Én magam is sokkal nyugodtabban tudok dolgozni egy esküvőn ha tudom, hogy ott van egy jó Cm és számíthatok a segítségére és tudunk csapatként működni a többi szolgáltatóval a buli során. Örök igazság marad, hogy a helyszínen a fotós/videóson a zenész/dj-n és a ceremóniamesteren vagy vőfélyen nem szabad spórolni.Ők azok a szolgáltatók akik gondoskodnak arról, hogy a ti nagy napotok is jó emlékként maradjon meg mindenkinek.


Nincs még jó DJ-d? Olvass tovább...

Esküvői Dj - Ceremóniamester 2021

Két szolgáltatás egyben de mégis külön... Kompromisszumok helyett!

Egyre több dj kolléga hirdeti magát mint esküvői dj és ceremóniamester egyben!
Véleményem szerint egy személy nem tud esküvői dj és ceremóniamesterként működni az esküvőn.

Ha nem szeretnél kompromisszumos megoldásként ilyen 2 az egyben szolgáltatót választani, van számodra egy jó ajánlatunk!

Esküvői dj. és Ceremóniamester egyben de mégis külön. Hogy is van ez?
Ceremóniamesterként továbbra is én fogom az esküvőtöket kézben tartani, Dj.-ként pedig JAFO gondoskodik a megfelelő zenei szolgáltatásról és a jó hangulatról!

Mennyibe is kerül mindez?
Amennyiben idén őszig lefoglalsz bennünket 2021-re bármelyikünk elérhetőségén
abban az esetben 250.000 Ft ért kapod meg a két szolgáltatást egy csomagban!

Mi ebben a trükk?
Nincs trükk... Két teljes értékű szolgáltatást kapsz szerződéssel, számlával ahogy a nagy könyvben meg van írva!
Amennyiben érdekel az ajánlat keress bennünket elérhetőségeinken!