Jubileumi 100. bejegyzés a blogon, könyvajándékkal!

2020.12.18

Ezúton is gratulálok minden kedves jegyespárnak! Ceremóniamesterként az esküvők számos apró részletét lehetőségem nyílik megfigyelni, és ezt a tapasztalatot számotokra is elérhetővé tettem a blogon. Már 99 különféle esküvővel kapcsolatos témát részletesen bemutattam. Ráadásul ma ünneplem születésnapom is. Ennek örömére egy új, esküvői e-könyvvel is szolgálok nektek a gördülékenyebb tervezés érdekébe. Ebben megtalálhatjátok a legfontosabb tudnivalókat, melyeket egy esküvő megszervezéséhez tudnotok kell.

2021-es esküvői kézikönyv

A 2021-ben megjelenő esküvői kézikönyv a blogon megjelent eddigi bejegyzések esszenciáját tartalmazza, így jószívvel ajánlom az alábbi e-könyvet azoknak, akiknek a sűrű hétköznapok és az esküvői előkészületek fergetegében nincs ideje több tíz bejegyzést elolvasni, mivel az esküvővel kapcsolatos legfontosabb dolgokat megtudhatjátok belőle.

Általános esküvői tippeken túl többek között szó van benne a házasságkötésről, annak történetéről, a házassági névválasztásról, a legény- és leánybúcsú megszervezéséről, a jegygyűrűt körül övező szokásokról, és arról is, hogy milyen a tökéletes nászút, vagy hogyan válasszatok fotóst, zenekart vagy DJ-t a nagy napra.

Néhány különlegesebb téma is szóba kerül, mint például a zöld esküvői tippek vagy tanácsok a mobiltelefonmentes "unplugged" esküvő szervezéséhez. Természetesen a családtervezés sem maradhat ki a sorból. Bár a könyv lefedi a kulcsfontosságú témákat, ha esetleg mégis marad kérdésetek, a blogon arra is választ találhattok.

Töltsétek mármost le az esküvői e-könyvet!

Az oldalam követőinek szeretnék kedveskedni azzal, hogy már most is letölthetitek az esküvői e-kézikönyvet, hogy a mielőbb hozzá tudjatok látni a tervezéshez és szervezéshez.

A könyvajándékhoz az alábbi helyen tudtok hozzáférni:

LETÖLTÉS

Örömökben teli készülődést kívánok!