Extra szórakozás, extra fényképek szelfitükörrel

2020.08.06

Miért kell a ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie boksz és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.

Mindössze egy 3x3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.

Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható

Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben

Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy icipici képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön

Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal

Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

Egyedi hangulatot varázsol a választott háttér és kiegészítők által

A fotók hatterét és kiegészítőket előre leegyeztethetitek, hogy tökéletesen passzoljon az esküvőtök hangulatába... vagy éppen azzal éles ellentétben legyenek. Klasszikus? Vicces? Nyárra vagy télre utaló kiegészítők? Minden megoldható.

Extra szórakozás

A vendégeket már a maszkok, fejfedők és egyéb kiegészítők közötti válogatás is könnyedén lefoglalja rövidebb vagy hosszabb ideig a képek készítése mellett. És milyen nagyszerű lesz akár már másnap visszanézni az elkészült képeket, felidézve az éjszaka fergeteges hangulatát, a gyönyörű menyasszonyt és a jókedvű vőlegényt, akik még egy szelfire is beugrottak néha a vendégek mellé.

A varázstükör egy különleges dekorelem az esküvőtökön

A selfie tükör már az impozáns megjelenésével felhívja magára a figyelmet. Bár először a násznép lehet, hogy csak félénken kerülgeti, az első néhány bátor szelfiző példáján felbuzdulva, mindenki ki akarja majd próbálni. Garantált siker lesz minden korosztály körében.