Selfie Box és Selfie Tükör - A ceremóniamester szemszögéből

2020.05.20

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. 


Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

Egyedi hangulatot varázsol a választott háttér és kiegészítők által
A fotók hatterét és kiegészítőket előre leegyeztethetitek, hogy tökéletesen passzoljon az esküvőtök hangulatába... vagy éppen azzal éles ellentétben legyenek. Klasszikus? Vicces? Nyárra vagy télre utaló kiegészítők? Nálunk minden megoldható.

Extra szórakozás
A vendégeket már a maszkok, fejfedők és egyéb kiegészítők közötti válogatás is könnyedén lefoglalja rövidebb vagy hosszabb ideig a képek készítése mellett. És milyen nagyszerű lesz akár már másnap visszanézni az elkészült képeket, felidézve az éjszaka fergeteges hangulatát, a gyönyörű menyasszonyt és a jókedvű vőlegényt, akik még egy szelfire is beugrottak néha a vendégek mellé.

A varázstükör egy különleges dekorelem az esküvőtökön
A selfie tükör már az impozáns megjelenésével felhívja magára a figyelmet. Bár először a násznép lehet, hogy csak félénken kerülgeti, az első néhány bátor szelfiző példáján felbuzdulva, mindenki ki akarja majd próbálni. Garantált siker lesz minden korosztály körében.


Fenomenális találmány!
Én már voltam egy esküvőn ahol ez a selfiebox is "jelen" volt, így tapasztalatból mondhatom hogy zseniális ötlet, nagy kedvence volt a vendégseregnek! Azonnal kezemben az általam kèszîtett kèp/kèpek ha akarod.
Minden esküvőn/rendezvènyen kellene egy ilyen! -Vig-Baki Eszter