Stella és Gábor esküvője, Szél Fiai Fogadó & Cellárium

2020.07.06

Július 4.-én került sor Stella és Gábor nagy napjára a nyúli "havasokban" található Szél Fiai Fogadó & Celláriumban. A fogadó udvarán található szőlő lugas árnyékában megrendezett szertatás megható pillanatai, csokordobás, közös fotózkodás - részemről koordinálás.

Majd az ezt követő lakodalmas vacsora után kezdetét vette a nyitótánccal felkonferált hajnalig tartó mulatozás... :) 

Jafo DJ kollégám Zeneileg egy több mint 160 számból álló kívánságlistát kapott amiben a mulatóstól a rockzeniéig minden stílusból volt jó néhány felvétel. Akadt köztük néhány olyan is amiről nem is tudta hogy mikor játssza le, vagy hol illik majd bele az éjszakába de mondanom se kell, reggelre megértett mindent és "megvilágosodtunk". :) 

A vőlegény testvére ráadásul egy három fős rapbandát alakított az ifjú pár tiszteletére, és egy róluk szóló rap szöveget adtak elő egy általuk szerkesztett zenei alapra. Hatalmas sikert arattak az előadásukkal. Öröm volt meglepni őket. Stella és Gábor egy igazán bulizós násznépet hívott meg a jeles napra így nem volt túl nehéz dolgom a táncparkettre csalni őket játékokkal (Pl: Közös limbózás)
Az ifjú párnak ezúton is kívánok sok boldogságot az életben és köszönöm hogy a nagy napjukra engem választottak a szolgáltatójuknak!