Sztárvendégek az esküvőn 2: Tankcsapda Zenekar

2020.09.16

Ki ne szeretne a kedvenc bandájával együtt bulizni a nagy napon? Egy nyári esküvőt tett feledhetetlenné a Tankcsapda két tagja.

Tankcsapda az esküvőn

Ha egy együttes vagy dal mérvadó pontja a kapcsolatotoknak, felmerülhet a kérdés, hogy szeretnétek-e, ha az esküvőtökön is fellépne az illető. A Tankcsapda azonban nem így került erre a július végi esküvőre. Ők az ifjú pár jóbarátai voltak. A bandát valószínűleg nem kell senkinek sem bemutatni. A Lukács László által alapított magyar rockegyüttes sikeres három évtizedet tudhat maga mögött. Bár az eredeti tagok közben lecserélődtek, a dalaik máig slágerek. Lukács Laci mellett Fejes Tamás valamint Sidlovics Gábor "Sidi" alkotja napjainkban a zenekart.

A zenekar tagjai barátságosak voltak, szívesen szóba elegyedtek a vendégekkel, még egy-egy közös képet is lehetett velük készíteni. Az esküvői játékokban is részt vettek nem csak az ifjú pár, hanem az egész násznép nagy örömére.

Mit kell tudni a sztárfellépők meghívásáról

Az esküvői sztárvendégeket érkezése legtöbbször meglepetés: a családtagok és a barátok ajándékozzák meg ezzel a friss házasokat, vagy ez a pár ajándéka a násznép számára.

A további legnépszerűbb magyar sztárvendégek közé tartozik Kovács Kati, Tóth Vera vagy például Molnár Ferenc "Caramel", akik gyakran vállalnak privát fellépéseket is. Általában a híresebb zenekarokat nehezebb (és jóval többe kerül) felkérni, mint kisebb, feltörekvő fellépőket. Néhány ismert előadó kifejezetten luxusnak számít. A külföldi zenekarokról nem is beszélve, akiknek még az utaztatását is állni kell.

Idén, a vírushelyzetre való tekintettel sok, 500 fő feletti koncert és rendezvény elmarad, így aki mostanában kel egybe, az szerencsésnek is tekintheti a helyzetet, mivel a sztárok sem olyan elfoglaltak, mint rendes körülmények között, így nagyobb sikerre lehet számítani, ha kiszemeltetek magatoknak valakit.

A fellépő menedzserével így is hosszas egyezkedésre kell számítani, illetve a fellépés helyszínét is biztosítani kell, emiatt a vacsora helyszínével is koordinálni kell a dolgokat.

Mikor bukkanjon fel a sztárvendég?

Amennyiben egy zenekart hívtok meg, a vacsora vége vagy a torta vágás utáni pillanatok a legmegfelelőbbek a meglepetés fellépő felbukkanására, ezzel (ismét) táncra perdítve a násznépet. Több énekes vállal fellépést a szertartás alatt is. Életre szóló élmény, ha a kedvenc énekesed élőben énekli el azt a fontos, érzelmes dalt, mielőtt kimondjátok a boldogító igent.

Ha egy stand-up komédiás az esküvői sztárvendég, akkor neki a vacsora alatt, de legkésőbb a buli megkezdése előtt érdemes teret biztosítani, így míg a násznép végig kóstolja az ízletes esküvői menüt, nagyokat nevetgélhet közben.

Mire érdemes még figyelni?

Érdemes azt is figyelembe venni, hogy egy kisebb, vagy egy nagyobb, híresebb zenekart szeretnétek. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei. A kevésbé ismert előadók kevesebbet kérnek a privát fellépésekért, és könnyebben össze is egyeztethető a naptárjuk az esküvőtök időpontjával, míg egy híres banda felkérése nagyban limitálhatja a szóba jövő dátumokat, és mélyebben a zsebetekbe kell nyúlni hozzá. Valahol az aranyközéputat célszerű választani, mivel egy ismertebb előadót a násznép is könnyebben a szívébe fogadja és így nagyobb élmény lesz mindenki számára, ha ismerik a meglepetésvendéget, és nem az esküvőtök lesz az első alkalom, amikor hallanak róla.

A Tankcsapda baráti meghívása tökéletes választás volt az ifjú pár részéről, mindenki ismerte őket, és a banda együttműködő hozzáállással garantálta a lagzin levő örömteli játékok sikerét.